Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Na de trilogie van "Het Erfgoed van Willy Sommers" en daarna het nostalgische "Sommers of 69" keert Willy Sommers terug naar de theaters met "De soundtrack van mijn leven". Een halve eeuw geleden al, maakte "Zeven anjers, zeven rozen" een idool van Willy De Gieter.
Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon. In zijn nieuwste theatertour "De soundtrack van mijn leven" blikt Willy Sommers terug op alle memorabele momenten uit zijn leven en vertelt hij vele verhalen voor het eerst. Van zijn eerste gitaar en zijn eerste grote hit tot het succes van Pukkelpop en zijn deelname aan Liefde voor Muziek.

Voor rolstoelpatiënten en eventuele begeleiders worden er bij ieder event aparte plaatsen voorbehouden en gelden dus dezelfde tickets.


Omschrijving Prijs Fee Aantal
Willy Sommers - Zitplaats
Deze zitplaatsen zijn ongenummerd. Onze zaalbegeleiders zorgen er echter voor dat je altijd samen kan zitten. Bovendien heb je op elke plaats in de zaal zeer goed zicht op het podium.
35,00 EUR 1,50 EUR
Willy Sommers - Diner ticket
Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen incl. 3-gangen diner vanaf 2,5 u voor de show. Je wordt na aankoop van diner-ticket(s) tijdig op de hoogte gebracht van de verdere praktische info via stefan@ruyloft-events.be.
85,00 EUR 1,50 EUR
Totaal
0,00
EUR

Vragen ivm tickets?

Helpdesk (ma-vr: 16u-22u, za: 10-20u): +32 266 961 93
Mail: info@sweettickets.be